Ո՞ր հատապտուղն է հաջողությամբ իջեցնում ջերմությունը

Այս հատապտուղը պարունակում է սալիցիլաթթու, և սա ոչ այլ ինչ է, քան բնական ասպիրին:


Խոսքը սովորական կարմիր հապալասի մասին է:

 

Կարմիր հապալասի թարմ քամած հյութը պետք է նոսրացնել տաք եռացրած ջրով և խմել:


50 գ
հապալասի համար անհրաժեշտ է 3/4 բաժակ եռացրած և սառեցրած ջուր վերցնել։ Կարելի է նաև մեղր ավելացնել կամ մի քիչ շաքարավազով քաղցրացնել։


Անհրաժեշտ է
խմել օրական 3-5 անգամ, ուտելուց հետո կես բաժակ ։

 

Թարգմանությունը՝ infolife.am-ի

0

TAG: Առողջություն, օրգանիզմ, ջերմություն, կարմիր հապալաս

ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ

Կարկադեի օգտակար հատկությունները
Օգտակար

Կարկադեի օգտակար հատկությունները