Արժե՞ խմել նախորդ օրը թրմված թեյը

Առավոտյան աշխատանքի գնալիս մենք սովորաբար թարմ թեյ չենք պատրաստում, հատկապես, երբ կա երեկվանը։ Ճի՞շտ է սա արդյոք: Ցավոք՝ ոչ:


 

Ճապոնացիները նախորդ օրը թրմված թեյը նույնացնում են օձի թույնի հետ։


Թ
եյի տերևները, ըստ մասնագետների, պահպանում են իրենց օգտակար հատկությունները միայն առաջին 15 րոպեների ընթացքում։ Ավելին, թեյի տերևներում սկսում են կուտակվել քիչ լուծվող տանիկ և ազոտային միացություններ, որոնք վատ են ազդում աղեստամոքսային տրակտի վրա՝ ակտիվացնելով ստամոքսահյութի ավելորդ սեկրեցիան:


Այնպես
որ, մի ալարեք, ամեն առավոտ ձեզ համար թարմ թեյ պատրաստեք: Դուք դրան արժանի եք:


Թարգմանությունը՝
infolife.am-ի

0

TAG: Դեսից-դենից, թեյ, թարմ, թրմել

ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ

Կարկադեի օգտակար հատկությունները
Օգտակար

Կարկադեի օգտակար հատկությունները