Ինչու պետք չէ արդուկել անկողնային սպիտակեղենը

Ժամանակին սպիտակեղենն արդուկելը համարվում էր անհրաժեշտ, որն օգնում էր պայքարել մանրէների, բակտերիաների և մակաբույծների դեմ։


 

Այժմ սպիտակեղենը կարելի է լվանալ 60 և նույնիսկ 90 աստիճան ջերմաստիճանում, ինչը նշանակում է, որ մանրէների մեծ մասը ոչնչացվում է լվացքի ընթացքում։

 

Երբ արդուկում եք անկողնային սպիտակեղենը, մանրաթելերի կառուցվածքն անխուսափելիորեն խախտվում է, և գործվածքը դառնում է ավելի խիտ, ինչը խանգարում է օդի տեղաշարժին, պարզ ասած՝ կտորն այլեւս չի շնչում, կորցնում է ջերմությունը փոխանցելու և խոնավությունը կլանելու ունակությունը։


Եթե սիրում եք «խրթխրթան սավանի» էֆեկտը և էսթետիկ նկատառումներով արդուկում եք ձեր անկողնային սպիտակեղենը, գնեք բնական բաղադրության հավաքածուներ: Եթե ​​քնած ժամանակ նկատում եք առատ քրտնարտադրություն, խուսափեք խառը գործվածքներից պատրաստված հավաքածուներից։

 

Թարգմանությունը՝ infolife.am-ի

0

TAG: Դեսից-դենից, արդուկ, սպիտակեղեն, մանրէներ,

ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ

Կարկադեի օգտակար հատկությունները
Օգտակար

Կարկադեի օգտակար հատկությունները