Ուտել, թե չուտել կարտոֆիլի ֆրի
29.11.2023
Ժամանակին սպիտակեղենն արդուկելը համարվում էր անհրաժեշտ, որն օգնում էր պայքարել մանրէների, բակտերիաների և մակաբույծների դեմ։
Այժմ սպիտակեղենը կարելի է լվանալ 60 և նույնիսկ 90 աստիճան ջերմաստիճանում, ինչը նշանակում է, որ մանրէների մեծ մասը ոչնչացվում է լվացքի ընթացքում։
Երբ արդուկում եք անկողնային սպիտակեղենը, մանրաթելերի կառուցվածքն անխուսափելիորեն խախտվում է, և գործվածքը դառնում է ավելի խիտ, ինչը խանգարում է օդի տեղաշարժին, պարզ ասած՝ կտորն այլեւս չի շնչում, կորցնում է ջերմությունը փոխանցելու և խոնավությունը կլանելու ունակությունը։
Եթե սիրում եք «խրթխրթան սավանի» էֆեկտը և էսթետիկ նկատառումներով արդուկում եք ձեր անկողնային սպիտակեղենը, գնեք բնական բաղադրության հավաքածուներ: Եթե քնած ժամանակ նկատում եք առատ քրտնարտադրություն, խուսափեք խառը գործվածքներից պատրաստված հավաքածուներից։
Թարգմանությունը՝ infolife.am-ի
17.02.2023 Դիտված : 835
13.02.2023 Դիտված : 774
21.02.2023 Դիտված : 738
17.02.2023 Դիտված : 679