Նիդեռլանդներում բանտերը վերածվում են հյուրանոցների
30.11.2022
Ժամանակակից աշխարհում բուսական ծագման արտադրանքը ճանաչված է բժշկության կողմից։ Այն ունի օգտակար հատկություններ։
Պղպեղն ընդարձակում է արյան անոթները, նրանում պարունակվող կապսաիցին հակաբիոտիկը վնասակար ազդեցություն ունի վիրուսների և բակտերիաների վրա: Այդ իսկ պատճառով պղպեղն ունի բնորոշ դառը համ։
Պատիճներում պարունակվող վիտամին C-ն օրգանիզմից հեռացնում է վնասակար և թունավոր նյութերը՝ ամրացնելով իմունային համակարգը։
Վերոհիշյալ բոլոր հատկությունները միասին օգնում են ոչ միայն մեղմել վիճակը, այլև վերացնել վարակը օրգանիզմ մտնելու սկզբնական փուլում։
Թարգմանությունը՝ Infolife.am-ի
21.02.2023 Դիտված : 455
17.02.2023 Դիտված : 446
17.02.2023 Դիտված : 414
13.02.2023 Դիտված : 406