Դդմի մեղր՝  իսկական բալասան լյարդի համար

Դդմի մեղր ընդունելը խորհուրդ է տրվում գիրության, լյարդի, երիկամների և միզապարկի հիվանդությունների դեպքում։


 

Դդմի մեղր պատրաստելու համար անհրաժեշտ է վերցնել մի դդում, վերևից կտրել և ամբողջ ներսը հանել։


Ա
պա դդումի մեջ պետք է մինչև ծայրը շաքարավազ լցնել, ծածկել և դնել տարայի մեջ։


Դդումը պետք է
մնա տարայի մեջ մինչև կեղևը սկսի փափկել։ Դրանից հետո դդումի ամբողջ պարունակությունը լցնել տարայի մեջ։


Դդմի մեղրը պատրաստ է: Այն պետք է պահել սառնարանում։ Կարելի է խմել ցանկացած քանակությամբ և ցանկացած ժամանակ։


Թարգմանությունը՝ Infolife.am-ի

1

TAG: օգտակար, դդում, շաքարավազ, լյարդ, երիկամ, միզապարկ

ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ

Կարկադեի օգտակար հատկությունները
Օգտակար

Կարկադեի օգտակար հատկությունները