Օրգանիզմի ուժերը վերականգնող ըմպելիք
30.11.2022
Դդմի մեղր ընդունելը խորհուրդ է տրվում գիրության, լյարդի, երիկամների և միզապարկի հիվանդությունների դեպքում։
Դդմի մեղր պատրաստելու համար անհրաժեշտ է վերցնել մի դդում, վերևից կտրել և ամբողջ ներսը հանել։
Ապա դդումի մեջ պետք
է մինչև ծայրը շաքարավազ լցնել, ծածկել և դնել տարայի մեջ։
Դդումը պետք է մնա տարայի
մեջ մինչև կեղևը սկսի փափկել։ Դրանից հետո դդումի
ամբողջ պարունակությունը լցնել տարայի մեջ։
Դդմի մեղրը պատրաստ է: Այն պետք
է պահել սառնարանում։ Կարելի է խմել ցանկացած քանակությամբ և ցանկացած ժամանակ։
Թարգմանությունը՝ Infolife.am-ի
21.02.2023 Դիտված : 454
17.02.2023 Դիտված : 445
17.02.2023 Դիտված : 413
13.02.2023 Դիտված : 405