Գինին որքան հին, այնքան լա՞վ․ Այդպե՞ս է արդյոք իրականում

Ընդունված կարծիք կա, որ գինին որքան հին է, այնքան լավն է, որակով, համով և բույրով:


 

Իրականում դա կախված է գինու տեսակից:


Որոշ գինիներ նախատեսված են արտադրությունից ընդամենը
մեկ տարվա ընթացքում սպառելու համար: Այն ավելի երկար պահելը հակացուցված է։


Կան
 գինիներ, որոնք պարզապես պետք է «մեծանան», որպեսզի դառնան կատարելություն:


Սրանից բացի,
գինու մեջ պարունակվող հակաօքսիդանտները, որոնք կանխում են ուռուցքների առաջացումը և դանդաղեցնում ծերացման գործընթացը, ժամանակի ընթացքում նվազում են։


Այնպես որ, պետք չէ աստվածային ըմպելիքը վայելելու համար երկար սպասել պետք չէ։


Թարգմանությունը՝ Infolife.am-ի

2

TAG: դեսից­­ դենից, գինի, հին, օգտակար հատկություն, հակաօքսիդանտ

ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ

Կարկադեի օգտակար հատկությունները
Օգտակար

Կարկադեի օգտակար հատկությունները