Մեր խոհանոցում լայնորեն կիրառվող այս համեմունքն ունի բազում օգտակար հատկություններ:
17.03.2023
0
Կարկադեի թեյը եգիպտական ազգային ըմպելիքն է եղել հազարավոր տարիներ :
15.03.2023
0
Սեխը յուրահատուկ մշակաբույս է։ Հիմնական առավելությունն այն է, որ սեխը կարելի է և պետք է ուտել ինքնուրույն՝ առանց հավելումների։
15.03.2023
1
Հապալասը , ինչպես նաև նրա ցողունը , բնության առատաձեռն նվեր ներն են :
06.03.2023
0
Ավոկադոն հարուստ է սննդային մանրաթելերով և միանհագեցած ճարպաթթուներով, ինչպիսիք են օլեինաթթուն:
06.03.2023
0
Սննդաբան Գայանե Շահխաթունին առաջարկում է հետևել մի քանի կանոնների՝ առողջ ու գեղեցիկ լինելու համար :
13.02.2023
613.02.2023 Դիտված : 219
21.02.2023 Դիտված : 214
17.02.2023 Դիտված : 213
29.10.2022 Դիտված : 197