Նիդեռլանդներում բանտերը վերածվում են հյուրանոցների
30.11.2022
Ինչու է դա այդքան կարևոր:
Թարմ եփած մսի հյութը շատ նուրբ է։ Եթե միսը կտրատեք, այն կթափվի՝ կտորը թողնելով չափազանց չոր։ «Հանգստի» ժամանակը թույլ է տալիս, որ հյութը հավասարաչափ բաշխվի մսի մանրաթելերի մեջ և թանձրանա, ինչի շնորհիվ միսը կդառնա նուրբ, հյութալի և բուրավետ։
Թարգմանությունը՝
Infolife.am-ի
13.02.2023 Դիտված : 219
21.02.2023 Դիտված : 213
17.02.2023 Դիտված : 212
29.10.2022 Դիտված : 197