Միսը եփվելուց հետո պետք  է «հանգստանա»

Ինչու է դա այդքան կարևոր:


Եփելուց հետո միսը պետք է «հանգստանա»՝ առնվազն 10 րոպե փոքր կտորների համար և 15–20 րոպե մեծերի համար, օրինակ՝ ջեռոցում եփած ամբողջական հավը։

Թարմ եփած մսի հյութը շատ նուրբ է։ Եթե ​​միսը կտրատեք, այն կթափվի՝ կտորը թողնելով չափազանց չոր։  «Հանգստի» ժամանակը թույլ է տալիս, որ հյութը հավասարաչափ բաշխվի մսի մանրաթելերի մեջ և թանձրանա, ինչի շնորհիվ միսը կդառնա նուրբ, հյութալի և բուրավետ։


Թարգմանությունը՝ Infolife.am-ի

1

TAG: դեսից­­ դենից, միս, հանգիստ, հյութ

ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ

Կարկադեի օգտակար հատկությունները
Օգտակար

Կարկադեի օգտակար հատկությունները