Չհանգստացնող քունը՝ քնի ապնոեի ախտանիշ
30.11.2022
Վիճակագրության համաձայն, բուսակերները մի փոքր ավելի երկար են ապրում, քան միս ուտողները:
Մի մոռացեք, որ միսը պարունակում
է մեր օրգանիզմի համար կարևոր սպիտակուցներ։ Սակայն ճարպային կարմիր մսի (տավարի, խոզի,
գառան) չափից ավելի օգտագործումը կարող է իսկապես բարձրացնել խոլեստերինի մակարդակը
և մեծացնել սրտանոթային հիվանդությունների հավանականությունը:
Լուծում. Կարմիր միս կերեք շաբաթական 2 անգամից ոչ ավել և մի անտեսեք սպիտակ միսը՝ թռչնամիսն ու ձուկը։
Թարգմանությունը՝ Infolife.am-ի
21.02.2023 Դիտված : 424
17.02.2023 Դիտված : 418
17.02.2023 Դիտված : 386
13.02.2023 Դիտված : 381