Ավելի հաճախ դարչին օգտագործելու 5 պատճառ

Կախարդական այս համեմունքը ոչ միայն հաճելի համ ունի, այլ նաև ունի շատ օգտակար հատկություններ։


 

✔️Դարչինը մանգանի, բջջանյութի, երկաթի և կալցիումի լավ աղբյուր է։

 

️Օրական կես թեյի գդալ դարչինն իջեցնում է խոլեստերինի մակարդակը։

 

️Դարչինը ազդում է արյան մեջ շաքարի մակարդակի կարգավորման վրա, ինչը հատկապես կարևոր է շաքարախտով հիվանդ մարդկանց համար։

 

Մեկ շաբաթ շարունակ նախաճաշից առաջ կես թեյի գդալ դարչինը՝ 1 ճաշի գդալ մեղրի հետ ազատում է արթրիտից:

 

️ Դարչինի բույրը բարելավում է հիշողությունը։

 

Թարգմանությունը՝ infolife.am-ի

0

TAG: Օգտակար, դարչին, երկաթ, կալցիում, խոլեստերին

ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ

Կարմիր աղացած պղպեղի բուժիչ հատկությունները
Առողջություն

Կարմիր աղացած պղպեղի բուժիչ հատկությունները