Կաթը տարբեր համեմունքներով

Կաթը համեմունքներով իդեալական համադրություն է նրանց համար, ովքեր մտածում են ոչ միայն իրենց ֆիզիկական, այլև մտավոր առողջության մասին։ Այս բուժիչ ըմպելիքը կօգնի ակտիվացնել օրգանիզմի կենսական ուժերը։


 

Հիլով կաթը խթանում է ուղեղի աշխատանքը և ազատում դեպրեսիայից ու հոգնածությունից։

Եթե ​​այն պատրաստում եք զաֆրանով, ապա նման ըմպելիքը կկայունացնի նյարդային համակարգի, շնչառական ուղիների և արյունատար անոթների աշխատանքը, իսկ զաֆրանով կաթ կանոնավոր խմելը կազատի աչքերի տակի այտուցներից և երիտասարդ կպահի։

Կաթի մեջ մի քիչ դարչին ավելացնելով՝ դուք կստանաք թեթև խթանող ըմպելիք, որը բարենպաստ ազդեցություն է ունենում պոտենցիայի վրա։

Քրքումը կաթի հետ համատեղ օգտակար է լյարդի համար և պայքարում է կնճիռների դեմ։

Կոճապղպեղով կաթըը «մաքրում» է օրգանիզմը և բարձրացնում իմունիտետը։

Մշկընկույզը կաթով թեթևացնում է գլխացավը, տոնուսավորում և լավացնում հիշողությունը։ Միևնույն ժամանակ ազատում է անքնությունից և հոգնածության զգացումից:

 

Թարգմանությունը՝ infolife.am-ի

1

TAG: Օգտակար, կաթ, համեմունքներ, զաֆրան, հիլ, մշկընկույզ, դարչին

ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ

Կարկադեի օգտակար հատկությունները
Օգտակար

Կարկադեի օգտակար հատկությունները