Օրգանիզմի ուժերը վերականգնող ըմպելիք
30.11.2022
Տնային տնտեսուհիների՝ տարիների ընթացքում ձեռք բերած փորձն ու իմաստությունը օգտակար կարող են լինել բոլորի համար:
Իմանալով ընդամենը մի քանի գաղտնիք՝ դուք կարող եք ոչ միայն վարպետորեն եփել, այլև պահպանել սնունդը շատ երկար:
- Մեկ ճաշի գդալ քացախ լցրեք ջրի մեջ, որի մեջ եփում են բրինձը, և բրինձը կդառնա ձյունաճերմակ ու հատ-հատ։
- Կաղամբը, որպես միջուկ օգտագործելու համար, մանր կտրատելուց հետո նախ վրան լցրեք եռման ջուր, իսկ հետո մեկ րոպե պահեք սառը ջրի տակ։
- Ճակնդեղը 3-3,5 ժամ եփելու փոխարեն կարող եք եփել ընդամենը մեկ ժամ, ապա վերցնել կրակից և 10 րոպե դնել հոսող սառը ջրի տակ։ Ճակնդեղը պատրաստ է։
- Մարինացված վարունգը խրթխրթան կդառնա, եթե տարաների մեջ ավելացնեք ամարանթի տերևներ։
- Բանջարեղենային աղցանը՝ վինեգրեդը նուրբ ու հաճելի համ կունենա, եթե մեջը լցնեք 1 ճ/գ. կաթ և ավելացնեք 1 թ.գ. շաքարավազ
- Մայոնեզը կարող եք փոխարինել թթվասերով՝ ավելացնելով պինդ խաշած ձվի դեղնուցը և մեկ թ. գդալ մանանեխ։
Թարգմանությունը՝ infolife.am-ի
15.03.2023 Դիտված : 924
13.02.2023 Դիտված : 849
21.02.2023 Դիտված : 845
17.02.2023 Դիտված : 754