Խոհանոց

Դդմիկը սոյայի սոուսում

06.09.2022

Դդմիկը սոյայի սոուսում

Ազնվական, արագ նախուտեստ, որը հարմար է նաև տոնական սեղանի համար։

Բաղադրությունը

Դդմիկներ կամ ցուկինի 800 գ

Բուսական յուղ 30 մլ = 2 ճ.գ.

Եգիպտացորենի օսլա 20 գ = 2 ճ.գ.

Սոյայի սոուս 50 մլ

Շաքարավազ 10 գ = 2 ճ.գ.

Սխտոր 3 պճեղ

Թարմ սամիթի փունջ

Քունջութի սերմեր


Պատրաստման եղանակը

1. ԴԴմիկները լվացեք, կտրեք ձողիկներով: Կեղևը հեռացնել պետք չէ, պարզապես հեռացրեք սերմերը, եթե կան:

2. Ձողիկները տապակել տաք բուսայուղի մեջ ուժեղ կրակի վրա։ Պարբերաբար շրջեք դրանք:

3. Պատրաստել սոուսը։ Օսլայի մեջ ավելացնել սոյայի սոուսը: Խառնել։ Ավելացնել շաքարավազը։ Կրկին խառնել

4. Ճզմեք սխտորը,  ավելացրեք պատրաստի զանգվածին։ Խառնեք։ Դրեք մի կողմ։

5. Դդմիկը տապակելուց հետո վրան լցնել սոուսը, եփել  ընդամենը մի քանի րոպե, նրբորեն խառնել և անջատել կրակը։

6. Դրեք մատուցվող ափսեի մեջ, վրան ավելացրեք մանր կտրատած սամիթ և քունջութ։ Դդդմիկը համեղ է նաև մանրացրած ընկույզով:

Բարի ախորժակ։

2

TAG: խոհանոց, դդմիկ, սոյայի սոուս, սխտոր, քունջութ, սամիթ, շաքարավազ, օսլա, եգիպտացորեն

ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ

Կարկադեի օգտակար հատկությունները
Օգտակար

Կարկադեի օգտակար հատկությունները